loading...

duminică, 26 martie 2017

BOMBĂ! Andreea Marin, scoasă de pe post?! Cine vrea cu orice preț retragerea ei! Totul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp! E scandalos

Lovitură colosală pentru Andreea Marin! Cine vrea cu orice preţ retragerea ei de pe post! Acuzaţiile care i se aduc sunt de neimaginat

A trecut printr-un divorţ şi a renăscut. Andreea Marin radiază de frumuseţe, este implicată în numeroase proiecte, iar show-ul de dans o încântă enorm, însă, vedeta a primit o lovitură dură.


VEZI mai multe filme subtitrate in limba romana. Filme de Acțiune, Animație, Aventură, Comedie, Crimă, Documentar, Dragoste, Dramă, Familie, Fantezie, Groază, Mister, Război, SF, Thriller, Western; aici; 
S-a reinventat, a adoptat un look cu totul şi cu totul sexy, însă aceasta se confruntă acum cu o nouă lovitură. Mai exact, la câteva luni după ce a chemat hingherii pentru a ridica doi câini ai unei vecine care au lătrat la ea când mergea pe bicicletă, o apărătoare a drepturilor animalelor a depus o plângere şi cere eliminarea ei de pe post.
Ioana Rosenberg, doctor în ştiinţe umaniste şi o mare apăratoare a drepturilor animalelor s-a ales cu o plângere penală din partea Zânei pentru că a promovat filmuleţul în care aceasta folosea un limbaj nedemen de o femeie de nivelul ei, iar acum a depus o scrisoare prin care cere eliminarea Andreei de pe post.
Iată scrisoarea Ioanei Rosenberg mai jos.

„Domnule Director,
Comunitatea iubitorilor de animale din România vă adresează rugămintea să o eliminaţi pe Andreea Marin din juriul emisiunii „Uite cine dansează” .
Considerăm că nu este oportun pentru postul dumneavoastră de televiziune să îşi asocieze numele cu imaginea doamnei Andreea Marin, având în vedere susţinerea pe care o acordă unui grup extremist care militează pentru uciderea în masă a câinilor fără stăpân şi al cărei preşedinte este cercetat penal pentru infracţiunile de ucidere a animalelor fără drept, deţinere ilegală de substanţe periculoase şi constituire de grup infracţional organizat. Mai ales în contextul în care doamna Andreea Marin a contribuit la propaganda care a condus la un canicid fără precedent în România, sute de mii de câini fiind ucişi anual în lagărele de stat în chinuri inimaginabile.
De asemenea, domnia sa a propagat informaţii inexacte cu privire la nişte presupuse atacuri canine, care au fost urmate, la scurtă vreme, de uciderea ilegală, cu substanţe interzise, a peste 30 de câini şi pisici în localitatea Valul lui Traian, din judeţul Constanţa. Pe lângă moartea în chinuri a acelor animale, şi sănătatea sau chiar viaţa oamenilor din localitate au fost puse în pericol.
De curând, doamna Andreea Marin a început un război împotriva iubitorilor de animale, a activiştilor, voluntarilor şi asociaţiilor care le apără drepturile. Pretinzând că a fost „atacată” de nişte câini pe strada sa (nu există urme ale „atacului”, şi nici un raport medico-legal), doamna Andreea Marin a chemat hingherii care au ridicat câinii în cel mai brutal mod posibil, traumatizându-i iremediabil. Ulterior, s-a dovedit că acei câini blânzi, înregistraţi, microcipaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi aparţineau unei vecine. Şi proprietara câinilor a fost agresată verbal de doamna Andreea Marin, insultată şi ameninţată că îi vor fi ucişi câinii „cu arme letale”.
Ulterior, doamna Andreea Marin a început să profereze infirmaţii jignitoare la adresa întregii comunităţi a iubitorilor de animale şi a ONG-urilor care se ocupă cu salvarea şi îngrijirea câinilor fără stăpân sau chiar să depună plângeri calomnioase împotriva lor, pe care nu le poate susţine prin nici un fel de probe, cu intenţia vădită de a-i intimida şi de a le periclita activitatea.

Având în vedere trauma sufletească la care este supusă populaţia ţării noastre din cauza modului barbar în care autorităţile înţeleg să rezolve problema câinilor fără stăpân, numărul în continuă creştere de animale maltratate, torturate, abuzate în adăposturile publice şi pe domeniul public, vă rog să luaţi atitudine şi să eliminaţi din emisiunea difuzată de postul dumneavoastră persoanele care instigă la astfel de atrocităţi. Până la această decizie, comunitatea noastră va boicota emisiunea ”Uite cine dansează” difuzată de PROTV.
Vă mulţumesc pentru înţelegere!
Cu stimă,
Ioana Rosenberg, doctor în ştiinţe umaniste şi activist pentru drepturile animalelor”, este mesajul Ioanei Rosenberg alăturat PETIŢIEI sale.


CAZ ŞOCANT! Un bărbat a fost găsit ÎNECAT! Poliţiştii au rămas ÎNMĂRMURIŢI când i-au văzut buletinul. Cine era

Directorul de marketing al lui Hamburg a murit în condiţii misterioase. A fost găsit abia după 75 de zile de la dispariţie. Anunţul făcut de poliţia germană

Corpul neînsufleţit al lui Timo Kraus - directorul de marketing al lui Hamburg - a fost găsit în portul din oraş. Kraus fusese dat dispărut în noaptea de 8 ianuarie, după ce a participat la o petrecere alături de colegi.
Timo Kraus (44 de ani) a dispărut misterios pe 8 ianuarie 2017, după ce a participat la o petrecere care a avut loc în zona portului. Acesta a plecat cu un taxi spre gara centrală a oraşului, însă n-a mai ajuns la destinaţie. Ultimul semnal al telefonului mobil a fost detectat în zona portului. Însă căutările scafandrilor n-au avut succes.

Până la urmă, un căpitan de vas i-a observat trupul şi a chemat poliţia. Potrivit publicaţiei Spiegel, Kraus a fost identificat în primă fază, după ce a fost găsită cartea de identitatea asupra lui. Medicii legişti au confirmat ulterior că este vorba despre directorul de marketing al lui Hamburg.

Timo Kraus a murit înecat, însă nu se ştie încă împrejurarea în care a avut loc decesul: ”Această investigaţie este încă în curs de desfăşurare”, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hamburg.

loading...