loading...

duminică, 26 martie 2017

CAZ ŞOCANT! Un bărbat a fost găsit ÎNECAT! Poliţiştii au rămas ÎNMĂRMURIŢI când i-au văzut buletinul. Cine era

Directorul de marketing al lui Hamburg a murit în condiţii misterioase. A fost găsit abia după 75 de zile de la dispariţie. Anunţul făcut de poliţia germană

Corpul neînsufleţit al lui Timo Kraus - directorul de marketing al lui Hamburg - a fost găsit în portul din oraş. Kraus fusese dat dispărut în noaptea de 8 ianuarie, după ce a participat la o petrecere alături de colegi.
Timo Kraus (44 de ani) a dispărut misterios pe 8 ianuarie 2017, după ce a participat la o petrecere care a avut loc în zona portului. Acesta a plecat cu un taxi spre gara centrală a oraşului, însă n-a mai ajuns la destinaţie. Ultimul semnal al telefonului mobil a fost detectat în zona portului. Însă căutările scafandrilor n-au avut succes.

Până la urmă, un căpitan de vas i-a observat trupul şi a chemat poliţia. Potrivit publicaţiei Spiegel, Kraus a fost identificat în primă fază, după ce a fost găsită cartea de identitatea asupra lui. Medicii legişti au confirmat ulterior că este vorba despre directorul de marketing al lui Hamburg.

Timo Kraus a murit înecat, însă nu se ştie încă împrejurarea în care a avut loc decesul: ”Această investigaţie este încă în curs de desfăşurare”, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hamburg.

loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu